Kryptomeny - ľahko, pohodlne a bezpečne!
(+420) 777 439 677

Nákup a predaj bitcoinu

Články zo sveta kryptomen.

Autor: FreeCoin.cz

Chcete zbohatnúť a premýšľate, ako najlepšie investovať svoje peniaze? Investujte do bitcoinov. Ide o digitálnu kryptomenu, ktorá sa stále rozširuje a získava si obľubu po celom svete. Ak chcete naozaj efektívne zhodnotiť svoje úspory, neváhajte a využite súčasný vývoj ceny a priaznivé obdobie pre investície.

Ako získať bitcoiny

Bitcoin sa dá získať niekoľkými rôznymi spôsobmi. Prvým z nich je burza. V tomto prípade ide o online platformu, ktorá umožňuje používateľovi predávať aj nakupovať kryptomenu. Dôležitým krokom je registrácia, ktorá vám umožní vstup na burzu, a potom uskutočňovanie všetkých transakcií.

Online zmenáreň

Pohodlným spôsobom je nákup z bitcoinových online zmenární. Môžu byť s podporou rôznych jazykov, čo môže uľahčiť zodpovedanie mnohých otázok a technickejších riešení. Ďalšou výhodou sú tiež nízke poplatky a zafixovanie kurzu, za ktorý chcete bitcoiny následne predať. Na transakciu vám postačí iba registrácia a číslo vašej digitálnej peňaženky.

Nákup v bitcoinových automatoch

Ďalšou možnosťou, ako získať bitcoiny, je nákup a predaj prostredníctvom bitcoinového automatu. V Česku ich nájdete niekoľko desiatok v rôznych mestách. Pri nákupe bitcoinov z automatu počítajte s vyššími poplatkami a často aj s nepríjemne vysokým kurzom. Nákup v online zmenárni býva výhodnejší a pohodlnejší.

Ťažba bitcoinov

Zaujímavým spôsobom môže byť aj ťažba bitcoinov. Vo svete je tento spôsob získavania bitcoinov rozšírený, a to aj napriek tomu, že naň potrebujete technické znalosti a výkonný počítač. V niektorých krajinách je profesionálna ťažba bitcoinov dokonca aj prácou na plný úväzok.

FreeCoin

Na ľahký, rýchly a bezpečný nákup či predaj bitcoinov môžete využiť aj platformu FreeCoin, ktorá vám umožní zaplatiť vami preferovaným spôsobom, s prehľadným používateľským rozhraním plne v českom jazyku a s možnosťou kontaktovať nás v prípade akýchkoľvek nejasností.

Investujte podľa svojich možností

Pre mnohých ľudí je kľúčová skutočnosť, že nemusíte kupovať celý bitcoin. Nemusíte sa tak báť investícií, ktoré si nemôžete dovoliť a ktoré sa pohybujú v státisícových sumách. Ak ste sa rozhodli investovať do modernej a stále sa rozvíjajúcej novodobej meny, tak si sami stanovte sumu, ktorú chcete investovať, a voľte rýchly a bezpečný nákup a predaj z pohodlia domova.

Extra tip

Rozhodne nemusíte investovať všetky svoje úspory, ak si každý mesiac odložíte vami zvolenú sumu, ktorá vám nebude chýbať, a nakúpite za ňu časť bitcoinov, vo výsledku potom máte veľmi slušnú šancu, že bitcoiny následne vo výhodnom kurze predáte s veľkým ziskom. Táto investícia sa vám naozaj vyplatí.

Pripojte sa k našim spokojným zákazníkom Posledné realizované obchody
Predaj
2,0000 SOL 18.4.24
Predaj
1,0000 ETH 18.4.24
Vykup
0,0372 ETH 17.4.24
Predaj
0,1239 ETH 15.4.24
CHCEM TIEŽ INVESTOVAŤALEBO PREDAŤ

Zaujala vás naša ponuka a radi by ste investovali do kryptomien alebo už kryptomeny vlastníte a rozhodli ste sa ich predať a získať tak finančné prostriedky? Neváhajte nás kontaktovať na nižšie uvedených kontaktoch alebo využite formuláre vyššie.